Güney Kore Blockchain Federasyonu: Hükümetimiz önlem almalı!

Güney Kore Blockchain Girişimleri Federasyonu üst düzey yönetim kurulu, kripto paralar ile ilgili hükümet yöneticilerinin hemen hareket etmesini ve kısa süre içerisinde en kritik kararların alınması önerisinde bulundu


Güney Kore Blockchain Girişimleri Federasyonu üst düzey yönetim kurulu, kripto paralar ile ilgili hükümet yöneticilerinin hemen hareket etmesini ve kısa süre içerisinde en kritik kararların alınması önerisinde bulundu. Ülkede kripto paraların yasalar dolayısı ile kullanılamaz halde olduğunu ve birçok insanın endişe, korku ve sorunlar yaşadığını belirten Güney Kore Blockchain Girişimleri Federasyonu üst düzey yönetim kurulu, teknolojik olarak ve kripto para alanında geride kalmamak gerektiği açıklamasında bulundu.

 Önlemler alın!

Güney Kore Blockchain Girişimleri Federasyonu üst kurulu, ülke yöneticilerinin en başta katı kurallardan vazgeçmesi ve ICO’lar ile kripto paralar konusunda yeni kararları alarak yeni bir sayfa açması önerisinde bulunduklarını hükümete açıkladı. Hükümet yöneticileri ise kripto paralar konusunda daha katı ve daha sert önlemler almak için çalışmalar yaptıklarını birkaç hafta önce yaptıkları açıklamalar ile belli etmişti.

Ülkede memurların kripto para sahibi olması ve kripto paraların yakınında dahi durması adeta disiplin cezalarına sebep oluyor ve katı kurallar tüm memurlar için en ufak eksik olmadan uygulanıyor.