Asya kripto paralar konusunda ”lider” olmayı sürdürebilir

Asya ülkeleri kripto paralar konusunda dünyada sayılı ülkeler arasında


Asya ülkeleri kripto paralar konusunda dünyada sayılı ülkeler arasında. Sürekli yeni adımlar atılan Asya ülkelerinde kripto paralar konusu oldukça fazla can yakıcı ve oldukça fazla yasak olan bir konu olsa bile Çin, Güney Kore ve diğer birkaç ülkede kripto paraların kullanımı hayli fazla ve daha fazla artış gösterecek pozisyonda.

Kripto para sahibi olmak isteyen Asyalıların güvenilir yatırım olarak gördükleri kripto paraların güçlü yatırım aracı olması ve kazanç konusunda diğer yatırımlardan bir adım önde olabilmesi gibi nedenler dolayısı ile kripto para yatırımlarına oldukça fazla ilgi ve değer gösteriyor.

Yasaklar Asya’da fazla

Asya’da yasakların son derece fazla uygulanıyor olması ise ülke vatandaşlarının daha fazla sorunlar yaşamasına ve kripto paralardan daha kısa sürede uzak kalmalarına sebep oluyor. Ülkelerinde alınan yasak kararlarının son derece kötü olduğunu düşünen Asyalılar, bölgede neden dolayı kripto paralar ile ilgili yasakların bu denli fazla uygulandığı konusunda kendilerine açıklama yapılmamasının gelecekte daha fazla ihlal ve daha fazla probleme sebep olacak olduğunu düşünüyor.