Ethereum’a Neler Oluyor?

Ethereum yatırım uzmanları, Ethereum yatırımcılarının dikkatli olması gerektiğini aksi halde yatırımlarının eriyebileceğini açıkladı

ethereum fiyatı yorum

Ethereum yatırım uzmanları, Ethereum yatırımcılarının dikkatli olması gerektiğini aksi halde yatırımlarının eriyebileceğini açıkladı.

2019 yılına iyi başlayamayan ve bu kötü gidişi bir türlü durduramayan kripto para birimleri için yeni hafta da iyi başlamadı. Yazının hazırlandığı dakikalarda 1 ETH 116.41 dolar seviyesinden işlem görürken, Ethereum’da kayıplar derinleşiyor. 

Yoğun ayı piyasasının dalgalanması nedeniyle ortalama yüzde 5 oranında değer kaybeden kripto para birimleri arasında bu kayıplardan en çok etkilenen Ethereum oldu. Kripto para birimleri arasında yaşanan bu değer kaybının bir diğer nedeni ise Bitcoin’in önlenemez düşüşü. 

Bitcoin düşerken tek başına düşmüyor ve yanına diğer kripto para birimlerini alıyor. Neredeyse tüm kripto para borsasının kırmızıya boyandığını bu tabloda Ethereum’un yükselişini sürdürmesi zaten yatırımcıların beklediği bir şey değil ancak ETH’nin hem USD hem de BTC paritelerine karşı değer kaybetmesi ETH’nin geleceğini yeniden tartışmaya açtı. 

Kayıplar Derinleşiyor!

Sıcak tartışmaların yeniden odağında olan Ethereum’un güvenilir bir liman olmaması yatırımcıları da yeniden endişelendirdi. Rahul Bijlaney, yaptığı açıklamada, ETH’nin şu anki hareketinden rahatsız olduğunu ve fiyatların 116 dolar seviyesinin altında düşünce eski düşük seviyelere geri döneceğini açıkladı. Bijlaney açıklamasında ayrıca ETH fiyatlarının 109 dolar seviyesinde gezinmeye başladığında ETH yatırımcılarının hiç aklında olmayan derecede ciddi kayıpların yaşanabileceğini belirtti.