Pompliano Açıkladı: 2019’da Boğa Sezonu Geriye Dönecek Mi?

Morgan Creek Digital Assets kurucusu Anthony “Pomp” Pompliano ile Finder kurucu ortağı Fred Schebesta kripto para piyasasının genel durumunu analiz etmek için bir araya geldi


Morgan Creek Digital Assets kurucusu Anthony “Pomp” Pompliano ile Finder kurucu ortağı Fred Schebesta kripto para piyasasının genel durumunu analiz etmek için bir araya geldi. Pomp, konuya önümüzdeki yıllarda bütüm hisse senetlerinin ve emtiaların yeni finansal düzenin temelini oluşturan kripto para birimleriyle dijitalleştirileceği tezi başladı.

Fanatik Boğa Sezonu Destekçisi

Kendisini fanatik bir boğa sezonu destekçisi olarak tanımlayan Pomp, kripto paraların geleceğinin kendisini heryecanlandırdığını belirtiyor. Tüm ilgisini kripto paralara yönelttiğini belirten Anthony “Pomp” Pompliano bu nedenle hayatının geri planda kaldığını söyledi.

2019’da Yükseliş Yok

Pompliano’ya göre 2018 yılında yaşanan gelişmeler 2019 yılında sektördeki fiyatların artışını tetiklemeyecek. Pomp, kripto para piyasasındaki yükselişin ise 2020,2021 ve 2022 yıllarında başlayacağını düşünüyor. 2019 yılının sonuna gelindiğinde kripto para piyasasın ne durumda olacağı konusunda hiçbir fikri olmadığını belirten Pomp buna rağmen Bitcoin’in asla yok olmayacağına yani değerinin 0’a düşmeyeceğine inanıyor. Pomp’a göre Bitcoin 2019 yılında 2.500-5.000 dolar arasında hareket edecek.