Coinbase Cüzdanı iOS ve Android Platformunda Bitcoin Desteği Aldı!

Kripto para borsası Coinbase kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya devam ediyor


Kripto para borsası Coinbase kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce Avrupa’daki kullanıcılar için PayPal ile anında para çekme özelliğini kullanıma sunan Coinbase şimdide iOS ve Android işletim sisteminde kullanılan Coinbase cüzdanına Bitcoin desteği getirdi. Dijital para satın almanızın ardından paranızı saklamanıza yarayan Coinbase cüzdanının iOS ve Android uygulamasında artık Bitcoin’lerinizi saklayabileceksiniz. Uygulamayı kullanmak için Coinbase Consumer hesabı sahibi olmanıza da gerek yok.

Önümüzdeki Hafta Kullanılabilecek!

İlk olarak Ethereum (ETH) ve Ethereum tokenleri (ERC20 ve ERC721) destekleyen bir mobil uygulama cüzdanı olan Coinbase cüzdanı 26 Kasım 2018’de, Ethereum Classic (ETC) desteği kazanmıştı. Coinbase cüzdanı uygulamasına bugünden itibaren Bitcoin desteği de geldi. Kullanıcıların önümüzdeki haftadan itibaren kullanabilecekleri Bitcoin destğiyle birlikte kullanıcılar cüzdanlarında Bitcoin’lerini saklayabilecekler.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Coinbase cüzdanı ürün lideri Siddharth Coelho Prabhu, Coinbase cüzdanının amacının dünyanın önde gelen kullanıcı tarafından korunan kripto cüzdanını yaratmak olduğunu belirtti. Prabhu blog gönderisinde şu satırlara yer verdi.

“Coinbase cüzdanı, daha düşük işlem ücretleriyle hem yeni SegWit adreslerini hem de tüm uygulamalarda geriye dönük uyumluluk için Legacy adreslerini de destekliyor.”

Son olarak Coinbase cüzdanının uzmanlara ve geliştiricilere yardımcı olması amacıyla Bitcoin Testnet desteği de bulunuyor. Coinbase, Coinbase cüzdan uygulamasına Bitcoin Cash (BCH) ve Litecoin (LTC) gibi diğer kripto para birimlerini eklemek için çalışmalarını sürdürüyor.