Bitcoin Analizi: BTC 11 Bin Dolar Seviyesini Kırmayı Başarabilecek Mi?

Kripto para piyasasının nabzı çeşitli nedenlerin etkisiyle yeniden yükseldi


Kripto para piyasasının nabzı çeşitli nedenlerin etkisiyle yeniden yükseldi. Lider kripto para birimi Bitcoin 11 bin dolar seviyesini kırmak için çok ciddi bir mücadele veriyor.

Bitcoin Analizi

Önde gelen uzmanların Bitcoin analizlerine göre kripto para piyasası yeniden küçük ivme kazanırsa Bitcoin çok kısa bir süre içerisinde psikolojik 11 bin dolar direncini kırabilir.

13.800 dolarla 2019 yılının en yüksek seviyesini geride bıraktığımız Haziran ayında kaydeden Bitcoin uzun süreli bir düzeltme hareketi içerisinde. Bitcoin’in değeri şu anda 10.700 dolar seviyesinde.

Önümüzdeki saatlerde piyasada yeni bir satın alım baskısı oluşur ve hacim yükselirse Bitcoin’in 11 bin doları yeniden kırması kaçınılmaz olabilir. Bitcoin dolar grafiğine göre popüler kripto para birimi için $11.000 psikolojik direnci öncesi $10.960’ta da oldukça kritik.

Bitcoin yıllara göre fiyatını sürekli arttırmayı başardı ancak şu sıralar BTC grafiğinde bir sıkışma görülüyor. Özellikle Bitcoin blok ödülü yarılanmasına çok kısa bir süre kalması nedeniyle bu sıkışmanın pek de uzun soluklu olacağı düşünülmüyor. Ancak uzmanların kısa vadeli Bitcoin analizleri BTC’nin USD bazında yeniden 10 bin dolar altını görme ihtiamlinin devam ettiği yönünde. Fakat 10 bin dolar altına gerilemeden önce Bitcoin’i 10,600 dolarda ad kritik ve güçlü bir desteğin beklediğini de belirtelim.

Bunlar da ilginizi çekebilir: