Dikkat: Popüler Borsa Bu 9 Kripto Para Birimini Delist Edeceğini Açıkladı

Geçtiğimiz ay yaklaşık 74 kripto para birimini delist etme kararı alan popüler kripto para borsası Bittrex bu ay ise 9 kripto para birimini daha platformundan çıkartacağını açıkladı


Geçtiğimiz ay yaklaşık 74 kripto para birimini delist etme kararı alan popüler kripto para borsası Bittrex bu ay ise 9 kripto para birimini daha platformundan çıkartacağını açıkladı.

Poloniex ve Bittrex Hatalarını Telafi Etme Peşinde

Bittrex, 2017 yılındaki boğa sezonunda dünyanın en büyük kripto para borsası Poloniex’in ihtiyaçları karşılayamaması sonucunda birinciliği devralmıştı. Ancak Binance’in ortaya çıkmasıyla iki popüler borsa da ciddi ölçüde müşteri kaybetti. Şimdi ise hem Poloniex hem de Bittrex yaptıkları hataları düzeltme telaşına girerek bir takım adımlar atmaya başladı. Bittrex’in platformundaki birçok kripto para birimini delist etmesi de bundan kaynaklanıyor.

Bittrex cephesinden bugün sabah saatlerinde yapılan açıklamada şu kripto para birimlerinin delist edileceği açıklandı: BITB, BSD, CLOAK, DYN, GRC, KORE, SEQ, SYNX ve TX.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Bu yazıyı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak çalışmalarımızı destekleyin. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!