Binance Launchpad’in Yeni IEO’su Tamamlandı: İşte Detaylar

Popüler kripto para borsası Binance, Launchpad platformunda vitrine çıkarılan yeni proje WINk’in (WIN) token satışının tamamlandığını açıkladı


Popüler kripto para borsası Binance, Launchpad platformunda vitrine çıkarılan yeni proje WINk’in (WIN) token satışının tamamlandığını açıkladı.

Borsanın cephesinden yapılan açıklamada,  çekilişe katılan tüm biletlerin sadece yüzde 23.87’sine yatırım hakkı tanındığı bildirildi. Ayrıca Binance Launchpad IEO’larında yapılan sistem değişikliğiyle birlikte katılımcıların yüzde 93.73’ü bu IEO’ya en az bir biletle katılma şansı elde etti.

Kazanan bilet oranına bakılırsa çekilişe yaklaşık 837.000 bilet talebi olduğu varsayımına ulaşılabilir. IEO’ya 43.500 katılırken yatırım yapmaya hak kazananların sayısı ise  40.870 oldu.

WIN, yarın Türkiye saatiyle 13.00’te Binance’te WIN/BNB, WIN/BTC, WIN/USDT ve WIN/USDC işlem çiftleriyle  listelenecek.

WIN’in Binance’te listelenmesinin ardından nasıl bir performans göstereceği merakla bekleniyor. Çünkü bir önceki IEO’da satışa sunulan kripto para projesi Elrond, IEO fiyatına oranla %4,500’lük artık yaşamıştı

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Bu yazıyı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak çalışmalarımızı destekleyin. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!