Sıcak Gelişme: Japonyanın Amazonu Kripto Para Borsasını Resmen Başlattı!

Japonya merkezli e-ticaret devi Rakuten bir süredir geliştirmelerine devam ettiği kripto para borsasının sonunda kullanıma sundu


Japonya merkezli e-ticaret devi Rakuten bir süredir geliştirmelerine devam ettiği kripto para borsasının sonunda kullanıma sundu. E-ticaret devinin günün erken saatlerinde yaptığı açıklamada Rakuten Wallet adlı kripto para borsasının alım satım işlemlerine başladığı belirtildi.

Rakuten Wallet

Rakuten’in duyurusuna göre kullanıcılar bugün itibariyle mobil uygulama aracılığıyla Bitcoin, Ethereum ve Bitcoin Cash alım satım işlemlerini gerçekleştirebilecek. Rakuten Wallet mobil uygulaması şu anda sadece Android platformunda kullanıma sunuldu. Borsanın iOS uygulamasının ise önümüzdeki Eylül ayı içerisinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Fonlar Cold Wallet’ta Tutulacak

Rakuten ayrıca, güvenliği sağlamak için müşterilerin varlıklarının soğuk cüzdanda tutulacağını, özel anahtarların çok imzalı bir program aracılığıyla yönetileceğini ve para yatırmak ve para çekmek için iki aşamalı kimlik doğrulamasının etkinleştirilmesi gerektiğini belirtti.

Rakuten Wallet ilk olarak Nisan ayında Rakuten Bank müşterilerinden kayıt kabul etmeye başlamıştı. Rakuten ayrıca kısa bir süre önce siber saldırılara karşı korumaları için Blockchain güvenlik firması CipherTrace ile de ortaklık kurmuştu.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Bu yazıyı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak çalışmalarımızı destekleyin. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!