Binance US Bugün Açılıyor: Borsada Hangi Kripto Paralar Listelenecek?

Popüler kripto para borsası Binance’in ABD’deki kullanıcıları için geliştirdiği yerel kripto para borsası Binance US bugün itibariyle kapılarını kullancıılarına açacak


Popüler kripto para borsası Binance’in ABD’deki kullanıcıları için geliştirdiği yerel kripto para borsası Binance US bugün itibariyle kapılarını kullancıılarına açacak. Binance US ayrıca kullanıcılarından 1 Kasım 2019 tarihine kadar işlem ücreti almayacak.

Hangi Kripto Paralar Listelenecek?

Binance cephesinden 23 Eylül’de yapılan açıklamaya göre yerel kripto para borsası 13 işlem çiftiyle kullanıma sunulacak. Borsada yer alan işlem pariteleri arasında Bitcoin (BTC), Ether (ETH), XRP, Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Binance Coin (BNB) ve Tether (USDT) gibi popüler kripto paralar yer alıyor.

KYC Kayıtları Tamamlandı

Borsa kullanıcılarının Müşterini Tanı (KYC) kayıtlarını açılıştan önce yapmıştı. Binance ayrıca ana platformu Binance.com’da 23 Eylül’de yapılan açıklamaya göre CoinMarketCap’te 18. sırada ter alanTezos’u (XTZ) listeleyecek. Tezos bugün itibaritle BTC, BNB ve USDT işlem çiftleriyle kullanıma sunulacak

Haftalık Teknik Analiz Serimize Göz Attınız Mı?

Bu yazıyı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak çalışmalarımızı destekleyin. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!