Alman Bankası Bitcoin’i Altınla Karşılaştırdı ve Önümüzdeki Yıl Fiyatının 90 Bin Dolara Ulaşacağını İddia Etti

Almanya’nın devlet destekli bankası BayernLB’den şaşırtıcı bir Bitcoin öngörüsü geldi


Almanya’nın devlet destekli bankası BayernLB’den şaşırtıcı bir Bitcoin öngörüsü geldi. BayernLB, Bitcoin’in önümüzdeki yıl büyük bir sıçrama gerçekleştireceği iddiasında bulundu.

Bitcoin Henüz Fiyatlanmadı

Yayımladığı son raporda Bitcoin’i altınla karşılaştıran BayernLB, Bitcoin’in 2020 yılında gerçekleşecek blok ödülü yarılanması nedeniyle henüz fiyatlanmadığını ileri sürdü.

Altın’ın yüksek stok ve akım oranını bin yılda zorlu bir süreçte elde ettiğini açıklayan BayernLB Bitcoin’in önümüzdeki yıl benzer bir stok ve akım oranı elde edeceğini savundu.

Bitcoin’in Stok ve Akım Oranı

Bayerische Landesbank’in kıdemli döviz analisti ve söz konusu iddiaların bulunduğu raporu kaleme alan Manuel Andersch şunları kaydetti:

“Tarih boyunca her zaman en yüksek stok ve akım oranına sahip varlıklar para olarak kullanıldı çünkü böylece değer aktarımı en iyi şekilde gerçekleştirilebiliyordu.”

Bitcoin’in 2020 yılında kesinlikle büyük bir sıçrayış yapacağını dile getiren Manuel Andersch ekledi:

“Bitcoin’in Mayıs 2020’de ulaşması muhtemel stok akım oranını tek moddelde değerlendirdiğimizde 90 bin dolarlık akıllara zarar veren bir fiyat seviyesiyle karşılaşıyoruz. Bitcoin şu anda 8 bin dolar seviyesinde bu da Bitcoin’in blok ödülü yarılanması nedeniyle henüz fiyatlanmadığını gösteriyor.”

İlginizi Çekebilir

Bu yazıyı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak çalışmalarımızı destekleyin. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin ve Telegram kanalımıza katılın