Ünlü analistten Bitcoin yorumu “Bu seviye kırılmazsa yeni bir düşüş gelebilir”

Nisan ayında başlayan yükseliş trendini ne yazıkki Haziran ayından sonra korumayı başaramayan Bitcoin ne yazıkki kötü günler geçiriyor


Nisan ayında başlayan yükseliş trendini ne yazıkki Haziran ayından sonra korumayı başaramayan Bitcoin ne yazıkki kötü günler geçiriyor. 13.800 dolarla geride bıraktığımız yaz aylarında son bir yılın zirvesini gören Bitcoin, Eylül ayında  ise 10 bin dolar bandında tutunmayı başaramadı ve 7.800 dolara kadar geriledi.

Her ne kadar şu sıralar Bitcoin önemli sayılabilecek 8 bin dolar desteğinin üzerinde işlem görüyor. Ünlü analist Josh Rager  8 Ekim’de Bitcoin fiyatını yorumlamak için Twitter’dan takipçilerine seslendi. Josh Rager, Bitcoin’in 8.300 dolar seviyesine kadar yükselip sonrasında geri çekildiğini, Bitcoin’in 8.380 dolar direncini kırmayı başaramaması durumunda fiyatın daha da aşağı gidebileceğini belirtti.

https://twitter.com/crypto_chemdawg/status/1181615546955173888?s=20

Josh Rager’a göre Bitcoin’in yükselişe geçememesinin sebeplerinden biri de yükseliş mumlarının satış baskısına maruz bırakılması.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Bu yazıyı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak çalışmalarımızı destekleyin. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin ve Telegram kanalımıza katılın