Sıcak Gelişme: Gümbür Gümbür Geliyor, Coinbase Telegram’ın Kripto Parasını Destekleyecek

ABD merkezli popüler kripto para borsası ve depolama hizmeti sağlayıcısı Coinbase daha piyasaya çıkmadan Telegram’ın kripto para birimi Gram’ı için depolama desteği sağlayacağını açıkladı


ABD merkezli popüler kripto para borsası ve depolama hizmeti sağlayıcısı Coinbase daha piyasaya çıkmadan Telegram’ın kripto para birimi Gram’ı için depolama desteği sağlayacağını açıkladı.

Coinbase cephesinden 10 Ekim’de yapılan resmi açıklamada, şirketin kurumsal yatırımcılar için depolama hizmeti sağlayıcısı Coinbase Custody, Telegram Open Network’ün (TON) yerel kripto parası Gram (GRM) için depolama hizmeti sunacak.

Fonlar sigortalı bir şekilde offline depolanacak

Telegram’ın kripto parası piyasaya sürülür sürülmez Coinbase Custody’de sigortalı ve güvenli bir şekilde depolanabilecek. Coinbase cephesinden yapılan açıklamadan kısa bir kesit şu şekilde:

“Kripto paraların sayısı giderek arttıkça kurumsal yatırımcıların yeni varlıkları güvenli bir şekilde saklamak için yeni arayışlara giriyor.”

Gram ve TON bu ay geliyor

Uzun süredir merakla beklenen ve yatırımcıları piyasaya henüz sürülmeden heyecanlandırmayı başaran TON ve Gram token, Telegram’ın 2 Ekim tarihli açıklamasına göre Ekim ayı sonunda piyasaya sürülecek.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Bu yazıyı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak çalışmalarımızı destekleyin. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin ve Telegram kanalımıza katılın