Bitcoin Milyarderleri Paralarını Çekmiş Olabilir

Daha önce siz değerli okuyucularımız ile buradan paylaştığımız haberimizde 2018 yılı içerisinde en az 5 Bitcoin milyarderi olduğunu ve bu milyarderlerin en az 1 milyar dolarlık Bitcoin kazanç ve yatırımları olduklarını paylaşmıştık


Daha önce siz değerli okuyucularımız ile buradan paylaştığımız haberimizde 2018 yılı içerisinde en az 5 Bitcoin milyarderi olduğunu ve bu milyarderlerin en az 1 milyar dolarlık Bitcoin kazanç ve yatırımları olduklarını paylaşmıştık. Şimdilerde ise Bitcoin fiyatlarının düşüş yaşamaya başlaması sonucunda bu milyarder isimlerin nasıl karar aldıkları ve nasıl karar verdikleri konusunda tartışmalar başladı.

Bazı kimseler milyarderlerin milyonlarca dolarlık yatırımlarını geri çektiklerine inandıklarını ifade ederken, bazı kimseler ise milyarderlerin yatırımlarının tamamını geri çekmiş olabilecek olduklarını, sadece belirli bir kısmını Bitcoin‘de bırakmış olabilecek olduklarını ifade etti.

Açıklamıyorlar

Milyarder yatırımcılar kendilerinin bu durumda nasıl önlemler ve kararlar aldıklarını kamuoyu ile paylaşmıyor. Aksine kamuoyundan bu durumu saklayan milyarderlerin kendi güvenlikleri ve yatırımlarının korunması adına bu şekilde karar aldıkları, daha fazla riske girmek istemediklerinden dolayı piyasa hakkında dahi yorum yapmadıkları algısı hakim. ABD’li milyarderler yatırımlarının korunması ve daha fazla gelir kazandırması adına zaten birçok yerel imkana sahip olduklarından dolayı kripto paralar yerine farklı alanlarda milyarlarca dolarlık servetlerini değerlendirebiliyor.

Milyarderler tarafından kendilerinin ne kadar varlığının olduğunun açıklanmaması kadar doğal bir durum olmayacağı üzere kimsenin kripto para yatırımlarını açıklaması bu alanda önerilmiyor. Olası riskler çok fazla olduğundan dolayı birçok yatırımcı da bu alanda yaşanan korku dolayısı ile yatırım yaptığını dahi açıklamıyor.