SON DAKİKA: Binance Libra’ya Rakip Oluyor, Huzurlarınızda Venus!

Dünyanın en popüler kripto para borsası Binance, sosyal medya devi Facebook’un geçtiğimiz aylarda duyurduğu Libra’ya benzer bir kripto para çıkarmaya hazırlanıyor

Binance USD BUSD

Dünyanın en popüler kripto para borsası Binance, sosyal medya devi Facebook’un geçtiğimiz aylarda duyurduğu Libra’ya benzer bir kripto para çıkarmaya hazırlanıyor.

Binance Facebook’un 2020’de piyasaya süreceği Libra’ya Venus adlı kripto para birimiyle yanıt verecek. Binance cephesinden bugün yapılan açıklamada Venus, Libra’nın bağımsız bir bölgesel versiyonu olduğu belirtiliyor.

Binance, çok kısa bir süre önce Çince yaptığı açıklamada Libra’ya da göz kırptı. Binance güçlü etkiye sahip hükümet, kuruluş ve şirketlerle işbirliği yapmaktan memnuniyet duyulacağının altını

Çince yayınlanan açıklamada ayrıca girişim için küresel ölçekte güçlü etkiye sahip daha fazla hükümet, şirket ve kuruluşlarla iş birliği yapmaktan memnuniyet duyulacağı kaydedildi.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Bu yazıyı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak çalışmalarımızı destekleyin. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!