Anthony Pompliano Açıkladı: Bitcoin’de Son Aşamaya Geldik

Morgan Creek Digital Asset’in kurucusu, kripto para yatırımcısı Anthony “Pomp” Pompliano, Bitcoin’in kalıcı olma konusunda son noktaya geldiğini vurguladı

kripto para rehberi

Morgan Creek Digital Asset’in kurucusu, kripto para yatırımcısı Anthony “Pomp” Pompliano, Bitcoin’in kalıcı olma konusunda son noktaya geldiğini vurguladı.

Kesinlikle Yükselişle Sonuçlanacak

Bitcoin’in bir dönüm noktasında olduğunu ifade eden Pomp CNBC’nin The Exchange programında kurumsal ilginin artmasının popüler kripto para biriminin fiyatında kesinlikle bir yükselişle sonuçlanacağının altını çizdi.

Pomp’a göre kripto paraların kalıcı olması onların altyapılarıyla ilgili ve Bitcoin kalıcı olma konusunda şu anda bir kırılma noktasında. Anthony Pompliano bu nedenle Bitcoin’in yakın zamanda büyük bir atılım gerçekleştirebileceğini iddia ediyor.

Bitcoin Bir İlki Başardı

10 yıllık tarihine rağmen Bitcoin’in G7 ülkelerinin gündemine girmeyi başardığını belirten Pompliano bunun geçmişte neredeyse hiçbir finansal varlıkta görülmediğinin de altını çizdi.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Bu yazıyı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak çalışmalarımızı destekleyin. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!