Bitcoin Savunucusu Charlie Shrem’den Altcoin Açıklaması: Boğa Sezonu Kapıda Mı?

İlk Bitcoin yatırımcılarından Charlie Shrem kripto para sektörüne dair bazı açıklamalarda bulundu


İlk Bitcoin yatırımcılarından Charlie Shrem kripto para sektörüne dair bazı açıklamalarda bulundu. Charlie Shrem, CNBC‘ye verdiği röportajda uzun süredir dişe dokunur bir performans sergilemeyi başaramayan kripto para piyasasının yeninden yükselişe geçeceğine inandığını belirtti.

Altcoin’lerin gelişim içerisinde olduğunu dile getiren Shrem’e göre son dönemde yaşanan gelişmeler gelecekte altcoin’ler için yükselişin fitilini ateşleyecek.

Ayı Sezonu Pek Uzun Sürmeyecek

2017’deki efsanevi boğa sezonunun 2018’de yerini ayı sezonuna bırakmasıyla uzun süreli bir çöküş yaşayan altcoin’ler bir süredir yaşam belirtisi göstermiyor. Bunun ana nedeninin pek çok kripto para yatırımcısının altcoin’leri terkederek Bitcoin’e geçiş yapması olduğu tahmin ediliyor. Ancak Charlie Shrem’e göre bu durum uzun sürmeyecek.

Altcoin’lerin ve altcoin sektörünün gelişime değişime devam edeceğini belirten Shrem, uzun vadede de oldukça umutlu. Bitcoin’in erken dönem yatırımcılarından Shrem ayrıca sektördeki bazı şirketlerin kötü gidişatını ise kullanışlı ürünler geliştirememelerinden ve bundan ders almadıklarından kaynaklandığına inanıyor.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Bu yazıyı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak çalışmalarımızı destekleyin. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin ve Telegram kanalımıza katılın!