SICAK GELİŞME: Binance DEX’in SAFU Wallet’ı Hack’lendi, İşte Detaylar

Lider kripto para borsası Binance, 2019 yılında siber saldırganlar tarafından ikinci kez hedef alındı


Lider kripto para borsası Binance, 2019 yılında siber saldırganlar tarafından ikinci kez hedef alındı. Daha önce 2019 yılının Mayıs ayında Binance hack’lenmiş ve 7 bin Bitcoin çalınmıştı. 11 Ekim günü erken saatlerde bir kez daha saldırıya uğrayan Binance’de bu kez hacker’lar borsanın merkezsiz platformu Binance DEX’i hedef aldı.

Yeni nesil kripto para cüzdan sağlayısı ZenGO CEO’su Ouriel Ohayon’ın aktardığı gelişme ilerleyen saatlerde Binance DEX resmi hesabından da doğrulandı. Binance cephesinden konuya ilişkin yapılan açıklamada kullanıcılardan Binance DEX’in SAFU wallet’larının kullanılmaması gerektiği bildirildi.

Leo Cheng ise Binance DEX kullanıcılarının ilk olarak Binance.org üzerinden yeni adres almalarını ve fonlarını bu adrese aktarmalarını tavsiye etti.

https://twitter.com/cz_binance/status/1182637070021382145?s=20

Gelişmeyle birlikte para çekme işlemleri de planlanmayan bir şekilde kısa süreliğine askıya alınmıştı. Az önce Changpeng Zhao Twitter hesabından yaptığı açıklamada para çekme & yatırma işlemlerinin tekrar aktif edildiğini duyurdu.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Bu yazıyı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak çalışmalarımızı destekleyin. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin ve Telegram kanalımıza katılın