Ripple’ın Swell 2019 Konferansına 10 Günden Daha Az Kaldı: İşte Bilmeniz Gerekenler

Ripple’ın her yıl düzenlenen özel konferansı Swell, 7-9 Kasım tarihleri ​​arasında Singapur’da gerçekleştirilecek

xrp yorum

Ripple’ın her yıl düzenlenen özel konferansı Swell, 7-9 Kasım tarihleri ​​arasında Singapur’da gerçekleştirilecek. Swell 2019 konferansı, finans dünyasından tanınmış isimlerin katılacağı devasa bir etkinlik olacak. Swell konferansı nedeniyle her yıl  olduğu gibi bu yıl da XRP’nin satın alma baskısı nedeniyle yükseliş trendine gireceği tahmin ediliyor. XRP Army, Swell 2019’un Ripple’ın XRP’sinin fiyatına oldukça önemli bir katkı sağlayacağından emin.

Swell 2019

Swell konferansı, dünyanın önde gelen isimlerini regülasyonlar, ödemeler ve teknoloji ile buluşturmayı amaçlıyor. Etkinlikte, Hindistan’ın eski Merkez Bankası Başkanı ve eski Baş Ekonomisti Bkash CEO’su Kamal Quadir konuşma yapacak. Singapur Dışişleri Bakanlığı Büyükelçisi Chan Heng Chee de Swell konferansında konuşma yapacak isimler arasında.

Ripple, kendisini nihai küresel ödeme hizmeti olarak markalaştırarak, gücünü ve hakimiyetini dünyanın dört bir yanına genişletmeyi planlıyor. Ayrıca bu ayın başlarında, Ripple marka bilinirliği arttırmak için bir kampanya dahi başlatmıştı.

Yatırımcılar Ripple’ı Suçluyor

Şu anda, XRP tüm zamanların en yüksek seviyesinin neredeyse %90 altında 0.296 dolar seviyesinde işlem görüyor. Kripto para yatırımcıları Ripple’ı kar etmek için önceden tüm XRP’leri kazmakla suçluyor. Çünkü topluluk XRP fiyatının Ripple Labs’in piyasaya sürekli olarak sürdüğü XRP’ler yüzünden bir türlü yükselişe geçemediğini savunuyor. Bu da XRP’nin fiyatının yukarı yönlü bir ivme kazanmasını engelliyor. Ancak Swell konferansına 10 günden daha az bir süre kaldı. Swell 2019, XRP’nin yeniden fiyatlanmasına yardımcı olabilir.

Öne çıkan gelişmeler:

Bu yazıyı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak çalışmalarımızı destekleyin. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da takip edin ve Telegram kanalımıza katılın